Søker lærlinger

Hjem Stillinger Søker lærlinger

I Nord-Norge er det mye vær! I vår hall er det et stabilt og fint klima året rundt.

Helgeland Betong i Mo i Rana ønsker nye lærlinger velkommen!

Lærlinger Betongarbeider / Forskalingssnekker

Som lærling hos Helgeland Betong jobber du innendørs hele året, med ulike arbeidsoppgaver som gir bred kompetanse. Betongfabrikken er en spennende arbeidsplass. Hos oss får du varierte arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø.

Bli med å bygge Helgeland!

Som betongarbeider hos oss får du være med å bygge opp Helgeland! Våre produkter brukes i byggingen av næringsbygg, industrilokaler og leilighetsbygg – så vel som til ulike samferdselsprosjekter. 

Hvilke produkter vi leverer varierer mellom prosjektene, så her lærer du om mange forskjellige metoder og produkter som er relevant i bransjen! Blant annet hulldekker (som brukes som tak og gulv mellom etasjer), betongelementer (som er betongvegger i ulike utførelser) og betongsøyler i alle varianter.

Arbeidsoppgaver

  • Betonghåndtering
  • Produksjon av betongelementer
  • Forskalingsarbeide
  • Jernbinding
  • Ferdigbehandling av betongelementer
  • 5S (orden og renhold) i eget arbeidsområde

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er på god vei eller ferdig med videregående skole, som har arbeidet med eller er interessert i betongfaget. Det forventes at du har fullført og bestått VG1 og VG2, og har vært pliktoppfyllende med lite skolefravær. Du liker å arbeide med hendene, og lærer mest gjennom praktisk arbeid. 

Du trives best når du jobber sammen med andre, men er ikke redd for å ta på deg ansvar og gjennomføre arbeid på egenhånd når nødvendig. Du er derfor en lærling full av initiativ, og har interesse for forskalingssnekring og betongfaget. 

Hva vi tilbyr

Teamet i Helgeland Betong er en flott gjeng med stor variasjon i alder og bakgrunn. Sammen har vi et trivelig arbeidsmiljø i gode lokaler. Vi legger stor vekt på utvikling av våre ansatte både gjennom kursing og skolegang, men også personlig gjennom tillitsbasert ansvar.

Hos oss får du fagopplæring av høy standard, og vi sørger for at du får jobbet med varierte og spennende prosjekter mens du er hos oss. Du får jevnlig oppfølging av en av våre ansatte, samt tilbakemeldinger for å sikre en god personlig utvikling i arbeidsperioden. 

Vi tilbyr lærlingene våre konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter, gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsmuligheter på treningssenter og ikke minst en spennende stilling. Om dette høres bra ut for deg, vil vi gjerne høre fra deg!

For å søke eller stille spørsmål, kontakt teknisk sjef
Svein Ole Ysland 
tlf. 45254158
soy@helgelandbetong.no

Karakterutskriften din må være med i søknaden. Har du noe form for arbeidserfaring kan du skrive det i mailen eller legge ved CV. 

Send søknad innen 15. juni 2022, men gjerne tidligere.

Om Helgeland Betong

Helgeland Betong er regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Vi produserer alt innen betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler, leilighetsbygg og ulike samferdselsprosjekter.

Vår styrke er dyktige fagfolk og produksjonskapasitet. Betongelementer er vår spesialitet; siden vi startet med elementproduksjon i 1973 har vi befestet vår posisjon som en av Nord-Norges største betongelementfabrikker.

Som en aktør i betongindustrien, bidrar vi til utvikling mot et felles mål om et mer bærekraftig samfunn. Det betyr at vi vil skape robuste bygg og anlegg, som også er bærekraftig i et livsløpsperspektiv. Fordi vi er kontinuerlig oppdatert på miljøkrav og digitale verktøy, kan vi levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive løsningene til alle prosjekter.

Velkommen til Norges grønne industrihovedstad

I Rana er mulighetene mange for deg som vil leve i kort avstand til det meste. Her smelter det urbane sammen med mulighetene for det enkle, nære og trygge livet. Dramatisk natur danner rammen rundt en kommune som gir deg og familien din gode betingelser for utvikling. Trykk på knappen for å lese om det å jobbe, bo og leve i Rana kommune.