Søker flere betongarbeidere

Hjem Stillinger Søker flere betongarbeidere

Betongarbeider – Forskalningssnekker

Vil du jobbe innendørs som betongarbeider? Bli med i teamet hos Helgeland Betong!

På grunn av stor etterspørsel og høy ordrereserve ut i 2022, søker vi etter tre produksjonsarbeidere til produksjon av hulldekke og element. Vi ser etter tre personer for fast ansettelse til varierte og interessante oppgaver i et trivelig og godt faglig miljø. I Nord-Norge er det mye vær! I vår hall er det et stabilt og fint klima året rundt.

Fagbrev innen bygg og anlegg er en fordel, men ikke et krav. Andre fagbrev kan også være relevant.

Det er også ønskelig om du har erfaring fra forskalingssnekring og/eller jernbinding, men ikke et krav.

Deler av produksjonslokalene til Helgeland Betong i Mo i Rana.

Arbeidsoppgaver

 • Betonghåndtering
 • Produksjon av betongelementer
 • Forskalingsarbeide
 • Jernbinding
 • Ferdigbehandling av betongelementer
 • 5S (orden og renhold) i eget arbeidsområde

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant fagbrev
 • Erfaring som produksjonsarbeider på betongfabrikk
 • Erfaring med jernbinding og forståelse for tekniske tegninger
 • Norsk eller engelsk flytende
 • Førerkort B – Personbil
 • Førerkort T4 – motvektstruck
 • Førerkort G4 – Traverskran

Personlige egenskaper

For å passe inn hos oss må du være pålitelig, høflig, nøyaktig og interessert i betongyrket. Du må også være selvstendig, og ta ansvar for egne oppgaver. Vi ønsker at du har lite fravær.

Hva vi tilbyr

Helgeland Betong har en arbeidsstokk med fin spredning i alder, god kompetanse og et godt arbeidsmiljø.

Vi legger stor vekt på utvikling av våre ansatte både gjennom kursing og skolegang, men også personlig gjennom tillitsbasert ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, godt arbeidsmiljø og en hektisk og utfordrende stilling. I tillegg får du treningsmuligheter på treningssenter. Høres dette ut som den rette jobben for deg?

For å søke eller stille spørsmål kontakt daglig leder Elias Bentzen
tlf.: 90 17 69 78
eb@helgelandbetong.no

SØKNADSFRIST: Snarest mulig.

Om Helgeland Betong

Helgeland Betong er regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Vi produserer alt innen betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler, leilighetsbygg og ulike samferdselsprosjekter.

Vår styrke er dyktige fagfolk og produksjonskapasitet. Betongelementer er vår spesialitet; siden vi startet med elementproduksjon i 1973 har vi befestet vår posisjon som en av Nord-Norges største betongelementfabrikker.

Som en aktør i betongindustrien, bidrar vi til utvikling mot et felles mål om et mer bærekraftig samfunn. Det betyr at vi vil skape robuste bygg og anlegg, som også er bærekraftig i et livsløpsperspektiv. Fordi vi er kontinuerlig oppdatert på miljøkrav og digitale verktøy, kan vi levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive løsningene til alle prosjekter.

Velkommen til Norges grønne industrihovedstad

I Rana er mulighetene mange for deg som vil leve i kort avstand til det meste. Her smelter det urbane sammen med mulighetene for det enkle, nære og trygge livet. Dramatisk natur danner rammen rundt en kommune som gir deg og familien din gode betingelser for utvikling. Trykk på knappen for å lese om det å jobbe, bo og leve i Rana kommune.