Søker Logistikkmedarbeider

Hjem Stillinger Søker Logistikkmedarbeider

Er du vår nye produksjonsarbeider på Helgeland Betong?

Helgeland Betong søker etter medarbeider for logistikk og lager av ferdigproduserte element. Vi ser etter personer for fast ansettelse til varierte og interessante oppgaver i et trivelig og godt faglig miljø. I Nord-Norge er det mye vær! I vår hall er det et stabilt og fint klima året rundt.

Fagbrev innen logistikk er en fordel, men ikke et krav. Andre fagbrev kan også være relevant.

Jobben innebærer en del G4 – traverskrankjøring. Hvis du ikke har G4, men er rette person til jobben, legger vi til rette for kurs og opplæring.

Helgeland Betong har en arbeidsstokk med fin spredning i alder, god kompetanse og ett godt arbeidsmiljø.

Vi trenger en person som er pålitelig, nøyaktig og er interessert i betongyrket. Du må også være selvstendig, og ta ansvar for egne oppgaver. Du må ha god oppførsel og lite fravær.

Arbeidsoppgaver:

 • Håndtering av betongelementer med kran
 • Siste kvalitetssjekk før element sendes til kunde (null feil)
 • Ferdigbehandling av betongelementer.
 • 5S (orden og renhold) i eget arbeidsområde.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant fagutdannelse og/eller erfaring
 • Erfaring fra logistikk og lagerarbeid
 • Erfaring med, og forståelse for tekniske tegninger.
 • Norsk eller engelsk flytende.
 • Førerkort B – Personbil.
 • Førerkort T4 – motvekstruck.
 • Førerkort G4 – Traverskran.

Hvis dette høres ut som en interessant jobb for deg, ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Elias Bentzen
Fabrikksjef/daglig leder
+47 90 17 69 78
eb@helgelandbetong.no

Svein Ole Ysland
Teknisk sjef
+47 45 25 41 58
soy@helgelandbetong.no

Om Helgeland Betong

Helgeland Betong er regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Vi produserer alt innen betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler, leilighetsbygg og ulike samferdselsprosjekter.

Vår styrke er dyktige fagfolk og produksjonskapasitet. Betongelementer er vår spesialitet; siden vi startet med elementproduksjon i 1973 har vi befestet vår posisjon som en av Nord-Norges største betongelementfabrikker.

Som en aktør i betongindustrien, bidrar vi til utvikling mot et felles mål om et mer bærekraftig samfunn. Det betyr at vi vil skape robuste bygg og anlegg, som også er bærekraftig i et livsløpsperspektiv. Fordi vi er kontinuerlig oppdatert på miljøkrav og digitale verktøy, kan vi levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive løsningene til alle prosjekter.

Velkommen til Norges grønne industrihovedstad

I Rana er mulighetene mange for deg som vil leve i kort avstand til det meste. Her smelter det urbane sammen med mulighetene for det enkle, nære og trygge livet. Dramatisk natur danner rammen rundt en kommune som gir deg og familien din gode betingelser for utvikling. Trykk på knappen for å lese om det å jobbe, bo og leve i Rana kommune.